Válaszd ki a kulacsodat

Nálunk mindenki megtalálhatja egyéni stílusához illő palackját!

Minden palackunk BPA mentes és szivárgás biztos, mesés színekben és formával válaszhatók.

Termékeink →

Hogyan válassz kulacsot?

Érdemes áttekintened néhány szempontot, mielőtt választasz.

1 Műanyag, acél vagy üveg?

BPA mentes műanyag kulacsaink mindennapi vízfogyasztáshoz, sportoláshoz ideálisak, remek társak az iskolában is. Ütésálló Tritan alapanyaguk teszi tökéletessé őket. Súlyuk könnyű, kialakításuk a különböző igényekhez mérten változatos. Van belőlük gyümölcs vagy jég tárolására alkalmas verzió is, melynek segítségével hűtheted és/vagy ízesítheted italodat.

A rozsdamentes acél és üveg palackokat azoknak javasoljuk, akik nem szeretik, ha italuk műanyaggal érintkezik. Ezek a termékek sem veszik át a folyadék ízét, ezért a változatos tartalomhoz szintén javasoltak.

Az üveg palackok kicsit nehezebbek, mint rozsdamentes acél társaik, ezért hasznosabbak az irodában, mint kiránduláskor. Dekoratív szilikon tokkal rendelkeznek, ami véd a töréstől, csúszásmentes, kellemes fogást biztosít.

2 Szimpla vagy szigetelt falú?

A szigetelt falú acél termoszaink előnye, hogy akár 12 órán át megtartják a meleget és 24 órán át a hideget.

3 Záródás és szájforma

Minden palack szivárgásmentes, ami azt jelenti, hogy táskában, ülésen minden pozícióban megtartja a folyadékot.

Előfordulhat, hogy szeretnél egy kézzel inni anélkül, hogy le kellene csavarnod a palack kupakját. Ha ez fontos Neked, akkor FLIPP záródású termékeinket ajánljuk. A szájforma preferencia kérdése. Van, akinek az a fontos, hogy jeget tudjon az italhoz adagolni, vagy gyorsabban tudjon önteni, mások a szűkebb, biztonságosabb szájat keresik. A szűkebb nyílás praktikusabb, ha például egy mozgó vonatban kávét kortyolgatsz. Fontos, hogy minél egyszerűbb a kulacs nyaka és kupakja, annál könnyebb tisztán tartani.

4 Kapacitás

A megfelelő méret kiválasztásánál fontos szempont, hogy mekkora súlyt hordoznál, és mennyi vizet innál. A legtöbb ember úgy találja, hogy az 500 ml - 1000 ml-es palackok nagyszerűek a napi hidratáláshoz, hisz nem kell túl gyakran tölteni őket. Gyermekek számára a kisebb vizes palackok tökéletesek, hiszen méretüknél fogva helytakarékosabbak és könnyebbek.